De winkel

Tijdens het jachtseizoen staat HUNTING LODGE al vanaf het ochtendgloren voor u klaar. Dit is een topadres waar u niet alleen op tal van services een beroep kunt doen maar bovendien ook een breed gamma jachtuitrusting aantreft en dat alles in een gezellig aangename sfeer.

De wapenkamer, die zich in het hart van de zaak bevindt, herbergt buksen voor de grofwildjacht en geweren voor jacht met loodhagel, evenals standaardwapens en unieke, handgemaakte stukken. Een mooi aanbod van allerlei soorten munitie vervolledigt het aanbod.
Tegenover de wapenkamer ligt het atelier waar de meester wapenmaker zich toelegt op een reeks praktische ingrepen en herstellingen. De diensten van de beroemde taxidermist, Jean-Pierre Gérard, zijn eveneens beschikbaar bij HUNTING LODGE

Tussen de cadeaus en de accessoires vindt u verder nog allerlei optiekproducten, messen, bronzen beelden, artikelen in huid of pels, DVD’s, boeken, borstflesjes met leder overtrokken en deco artikelen voor uw weidelijke tafel. Her en der hangen kunstwerken op van dierenschilders. Die zijn overigens het hele jaar door te bezichtigen.

In de textielafdeling bevindt zich alles wat met de jacht zelf te maken heeft. Onmisbare stukken die de jager nodig heeft om het hoofd te bieden aan koude en vocht, maar ook kledij en accessoires voor een geslaagde après-chasse en schoeisel dat gaat van rubberlaars tot wandelschoenen voor extreem comfort.

HUNTING LODGE staat synoniem voor onthaal, service, advies en uitrusting voor elke type jager op slechts een steenworp van de E411 en met openingstijden die aansluiten bij de passie van de jager.